Gülnar »

Sokaklar Sahipsiz Hayvanların yaşam Alanıdır Etkinliği Düzenlendi

Anamur Belediyesi  Sokak Hayvanlarına sahip çıkılması ve toplumun dikkatini çekmek için "Sokaklar Sahipsiz Hayvanların Yaşam Alanıdır" etkinliği düzenledi. 


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İskele Mahallesi Dragon Parkı Anfi tiyatroda gerçekleştirilen etkinliğe  Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel, Anamur Bozyazı HAYSEV Dernek Başkanı Füsun Bayraktar, Sanatçı Hüner Coşkuner, Veteriner hekimler ve hayvan severler katıldı. 

Hayvanseverler konuşmalarında onlarında bu dünyada yaşam hakkının olduğunu ve korunmaları gerektiğini dile getirdiler.  Veteriner Hekim Ali Kubilay bir hayvanı hayata kazandırdığında çok mutlu olduğunu ve bu mesleği severek yaptığını söyledi. Hasan Kızmaz da sokak hayvanlarının bakımları hakkında Belediye Başkanı Mehmet Türe ve oradakilere bilgiler verdi Belediye Başkanı Mersinin birçok yerinde olduğu gibi Anamurda da hayvan bakım yerlerinin yapımında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın büyük desteği olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Türe de Anamur da sokak hayvanlarının korunması ve bakımı için her türlü çalışmaların devam edeceğini söyledi. Türk Sanat Müziği Sanatçısı Hüner Coşkuner ise, Allah’ın sokak hayvanları için ‘Dilsiz Kullarım.’ Dediğini hatırlatarak onların aynı zamanda kendilerine şefaat edeceğini söyledi. Kedi ve köpeklerini etkinliğe getiren hayvanseverler, konuşmalar sırasında onları bir an olsun yanlarından ayırmadılar. 


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.