Erdemli »

Erdemli Belediye Başkanı Tollu “Birlikte Bayramlaşalım”

Erdemli Belediyesi geleneksel bayramlaşma programlarının yenisini bu bayramda da yapacağını açıkladı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, herkesin birlikte bayramlaşmasını amaçladıklarını söyledi.


@mersinhaber 'i takip et

Erdemli Belediyesi yıllardır bayramlaşma programları düzenliyor. Programlarda birlik ve beraberlik vurgusu yapıldığı ifade edilirken, bu yıl da programın düzenleneceği belirtildi. İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’nun sohbetiyle ve Hafız İsmail Coşar’ın kasideleriyle konuk olarak vatandaşlarla buluşacağı programın, bayramın 3. günü olan 27 Mart Salı günü, akşam saat 8.00’da, Erdemli Aydınlar-Avgadı Mahallesinde gerçekleştirileceği duyuruldu.


Bayramların birlik ve beraberlik ruhu taşıdığına değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada kendilerinin bu ruha uygun birlik ve beraberlik olgusunu Erdemli’de daha sağlam temeller üzerine oturtmak, halkı kucaklaştırmak olduğunu beyan etti. Türkiye’nin şu günlerde çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu beyan eden Başkan Tollu, bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini kaydetti. Bayramlaşma gibi programların da bu düşünceye önemli bir vesile kaynağı olduğunu söyleyen Tollu, düzenleyecekleri bayramlaşma programına tüm vatandaşları davet ettiklerini belirtti.


“Birlikte bayramlaşalım” anlayışı ile düzenledikleri programın kendi dönemlerinde başladığına dikkat çeken Tollu, “insanlarımızın bu tür etkinliklerle moral ve motivasyonunu arttırmayı, onları mutlu etmeyi, onlara birlik ve beraberlik olgusunu aşılamayı kendimize gaye ediniyoruz. Erdemli Belediyesi olarak yaptığımız hizmetleri bu tür etkinliklerle taçlandırıyor, bunu da bir hizmet olarak halkımıza armağan ediyoruz. Şimdiden herkesin bayramını kutluyor ve daha güzel günlere, birlik ve beraberlik içerisinde aydınlık günlere vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.