Anamur »

Anamur'da Huzurevi Yaptırma Ve Yaşatma Vakfı Toplandı

Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Vakfı Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin makamında   toplantı  gerçekleştirdi. 


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Toplantıya Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tuğrul Ayhan, Prof. Dr.  Mehmet Ersoy, Prof. Dr.  Hasan Şener, Anamur Belediyesi Kültür ve Spor İşler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı, Hüseyin Gürel ve vakıf yönetimi katılımı ile gerçekleşen toplantıda  vakfın, halkın ve belediyenin  huzurevi ile ilgili bilgilendirilmesi, huzurevinin teknik ve mali durumu konuşuldu.


Toplantıda Vakıf Başkanı Tuğrul Ayhan  katılımcılara çalışmalar ve gelinen aşama ile ilgili bilgi verdi. Şantiye, proje, teknik konular da isimler belirlendi.  Prof. Dr Hasan Şener tüm mühendislik çalışmalarının bittiğini uygulama projelerinin devam ettiğini söyledi.


 Toplantı da Huzurevi şantiye alanında bir şantiye binasına ihtiyaç duyulduğu dile getirildi, Başkan Mehmet Türe  şantiye binasını  yaptıracağı sözünü verdi. Başkan Mehmet Türe Mersin Büyük Şehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ ın  ayni (demir, kum, çimento, beton) yardımları ile destekleyeceği müjdesini verdi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.