Çamlıyayla » Güncel »

Mersinli Şehit Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer'in cenaze saati ve yeri belli oldu

Çamlıyayla'ya şehit ateşi düştü


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Hakkari’de devam eden terör operasyonlarından bir acı haber daha geldi. Mersin’in Çamlıyayla ilçesi Darıpınarı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer şehit düştü. Cenazesi bugün toprağa verilecek.
 
Gece saat 02.30 sıralarında Hakkari Çukurca Nirva Seytu Dağı bölgesinde yürütülen Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin-2 operasyonu sırasında teröristler tarafından daha önceden döşenen el yapımı patlayıcının patlaması neticesinde uçurumdan yuvarlanarak ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, kaldırıldığı hastanede şehit düştü.
 
Şehidin Çamlıyayla ilçesi Darıpınar’ı mahallesinde yaşayan ailesine acı haber yetkililer tarafından verildi. Türk Bayrağı’nın asıldığı baba ocağında büyük acı yaşandı.
 
Şehidin cenazesi 3 Temmuz Pazartesi (bugün) Çamlıyayla Darıpınarı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından mahalle Darıpınarı mezarlığına defnedilecek.
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.