Siyaset »

Kocamaz'dan, Gölgeli'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin İl Başkanlığı’na atanan Zeynel Uğur Gölgeli’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’de daha önce Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan, Mart 2017’de Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanan Zeynel Uğur Gölgeli, MHP’nin yeni Mersin İl Başkanı olarak görevlendirildi. 
Yoğun bir ziyaretçi trafiğinin yaşandığı MHP Mersin İl Başkanlığı’nda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve il yönetim kurulu üyeleriyle Türkiye’de yaşanan genel ve Mersin’de gelişen yerel siyasetle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Samimi ve sıcak bir ortamda geçen sohbetlerin ardından, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Zeynel Uğur Gölgeli’ye il başkanlığı görevinde başarılar diledi. 
Başkan Kocamaz, il başkanlığı ziyaretinin ardından MHP İl Kadın Kolları Başkanlığı ve Taş Medreseli Ülkücüler’i ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.