Mersin Jandarma'sından Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı Yapanlara Operasyon

Mersin Jandarmasından, uyuşturucu madde kaçakçılığı yapanlara yönelik operasyon.


@mersinhaber 'i takip et

Mersin İl Jandarma ekipleri, Akdeniz ilçesi, Serbest Bölge otoban gişelerinde uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenledi.
 
            Araçla seyir halinde olan şahıslar, jandarmanın dur ihtarına uyamayarak kaçmaya çalışırken, jandarma aracı ile önü kesilerek durduruldu.
 
            Şüphelilerden Ş.E. ormanlık alana kaçarak izini kaybettirirken, aynı araç içerisinde bulunan diğer şüpheli, yapılan takip sonucu aracın Bekirde mahallesinde bir bahçe duvarına çarpması sonucu yakalandı. Şüpheli H.K. isimli şahısla birlikte, (6.706) gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Olayda yakalanan H.K. isimli şahıs gözaltına alınarak, hakkında hazırlanan evraklarla adli makamlara sevk edildi. Olay yerinden firar eden Ş.E. isimli şüpheli şahsın yakalama çalışmalarının ise devam ettiği bildirildi.
 


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.