Güncel »

Feyzioğlu: Aladağ Davasının Peşini Bırakmayacağız

GÜNCEL


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Adana'nın Aladağ İlçesi'nde 11'i öğrenci 12 kişinin yaşamını yitirdiği yurt yangını faciasının ikinci duruşmasına Kozan’da devam edildi.

Duruşmaya Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, baro başkanları ve çok sayıda avukat müdahil olarak katıldı.

BAŞKA TÜRLÜ İZAH EDİLEMEZ

Duruşma öncesi yangında çocuklarını kaybeden ailelerle görüşen Feyzioğlu, “Bize göre burada kasten adam öldürme vardır. Bu kadar ihmali başka türlü izah etmek mümkün değil. İşte biz bu davada bunu ispatlayacağız” dedi. Feyzioğlu şunları söyledi:

“Yangın elektrik kontağından çıkmış diyorlar, biz demiyoruz ki benzin döküp yaktılar. Elbette yangın bir sebeple çıkacak. Tedbirlerin varlık sebebi, yangının çıkmaması, çıkarsa bile büyümemesi ve insanların ölmemesidir. Aladağ’da ihmal o kadar üst seviyededir ki taksirle açıklamaya imkan yoktur. Bunu biliyoruz ve bu davada ispatlayacağız. Son güne kadar barolarımızla burada olacağız.”


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.