Güncel »

Mersin Polisinden Uluslararası Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Yönelik Operasyonu

Mersin'den yurt dışına, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyon.


@mersinhaber 'i takip et
Edinilen bilgilere göre; Yabancı uyruklu bir şahsın, Mersin’de faaliyet gösteren bir kargo şirketi aracılığıyla Suudi Arabistan’a gönderilmek üzere bıraktığı nevresim takımı kutularında uyuşturucu hap bulunduğu bilgisinin alınması üzerine, yapılan operasyonda narkotik madde arama köpeği Tina ile yapılan aramada; kutuların alt kısmına gizlenmiş vaziyette 17 kilo 840 gram (99.000 adet) captagon marka uyuşturucu hap ele geçirildi. Olay ile ilgili olarak aranan yabancı  uyruklu  firari şahsın yakalanması Polis çalışma başlattı.
 
Ayrıca, gelen bir ihbar üzerine bir aracı takibe alan Mersin Emniyetine bağlı Polis Ekipleri kargo firmasına giderken, durdurulan bir kamyonette narkotik madde arama köpeği Salvo ile yaptığı aramada koşu bandının alt kısmına gizlenmiş 6 kilo 600 gram captagon marka uyuşturucu hap ele geçirdi. Olayla ilgilisi bulunduğu tespit edilen, yabancı uyruklu iki şahıs yakalandı.
 




Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.