Çamlıyayla »

Çamlıyayla’da 23 Yaşındaki Genç Sulama Havuzunda boğuldu

Cenaze namazı Tarsus'ta kılındı


@mersinhaber 'i takip et
Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde serinlemek için sulama havuzuna giren üniversiteyi yeni bitirmiş bir genç boğularak öldü.


Olay, Çamlıyayla ilçesi, Kisecik mahallesinde yaşandı.

Alınan bilgiye göre, bahçelerin sulanması için yapılan sulama havuzuna giren Yunus Akın(23), yanında getirdiği botla birlikte suya girdi.


Kimsenin olmadığı anda suya giren genç, botun henüz bilinmeyen bir nedenle devrilmesi neticesinde, yaklaşık 3 metrelik suya düşerek boğuldu. Daha sona olay yerine gelen çevredeki vatandaşlar, geçtiğimiz yıl 9 Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan Yunus Akın’ın cansız bedenini sudan çıkardı.

Olayı öğrenen yakınları ise sinir krizi geçirdi.


Dört çocuklu ailenin üçüncü çocuğu olan ve aynı zamanda AK Parti Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediye Meclis üyesi Kadir Canlı’nın yeğeni olan Yunus Akın’ın cenazesi, Savcılık talimatıyla otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.


Ardından Tarsus Şehir Mezarlığı’nda cenaze namazı kılınan gencin cenazesi Çamlıyayla Kisecik’te toprağa verildi.


Cenaze namazına MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkan yardımcısı Ali Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, Belediye Meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.
Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz...

Kaynak: www.tarsusakdeniz.com
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.