Kültür Sanat »

Ünlü İsim Asena, Nusret Mayın Gemisi Önünde Asker Selamı Verdi

Ünlü İsim ASENA, sevgilisi Hasan Dere’nin, memleketi Tarsus’u ziyaret etti.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Çanakkale Parkı içerisinde bulunan ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin kazanılmasında büyük rol oynayan Nusret Mayın Gemisi’ni ziyaret eden Asena, burada asker selamı verdi.
 
Aile ziyaretinin yanı sıra Tarsus’un tarihi ve doğal güzelliklerini de gezen çiftin en çok etkilendikleri yer ise Çanakkale Zaferinin Mimarı Nusret Mayın Gemisi Kültür Parkı oldu.
 
Ziyaret sırasında çektiği resimleri sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşan ve duygulanarak gözyaşı döken Asena “Ülkemizin hatta dünyanın kaderini değiştiren bu kahraman geminin önünde saygıyla eğiliyorum… Bu gemi olmasaydı, belki de bugün yurdumuzda anlı şanlı Türk Bayrağı değil, başka ülkelerin bayrakları dalgalanıyor olacaktı… Kendi küçük ama yaptığı hizmeti büyük olan bu gemiyi gezerken gördüğünüz gibi gözyaşlarımı tutamadım” dedi.
(TarsusGündem)
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.