Mersin'de 18 Kişiye Fetö'den Gözaltı

Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmada, örgütle ilişkili kurumlarda SGK ve Bylock veri tabanında kaydı bulunduğu belirlenen 18 kişi gözaltına alındı.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturmada, örgütle ilişkili kurumlarda  SGK ve Bylock veri tabanında kaydı bulunduğu belirlenen 18 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'ye yönelik  Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütü ile irtibatlı ve ilişkili oldukları ve örgüte müzahir kurumlarda  SGK kaydı ile örgütün şifreli haberleşme ağı 'Bylock' veri tabanında kaydı bulunduğu tespit edilen 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Mersin  Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, şüphelilere yönelik eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, 1'i  Şırnak'ta olmak üzere 18 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Kaynak: www.tarsusobjektif.com

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.