Tarsus » Eğitim »

TSO personeline “İş Hayatında Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Eğitimi”

TARSUS Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile personeli, Psikolog Gamze Gücenmez ’den “İş Hayatında Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi Eğitimi” aldı.


@mersinhaber 'i takip et
Eğitimde; stres nedir, iyi stres-kötü stres, stresin aşamaları, stresin nedenleri, stresin sonuçları, stresle başa çıkma, stres yönetiminde ustalaşmanın ipuçları konularında bilgiler paylaşıldı.
 
Eğitimi değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak "Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitimlere çok önem veriyoruz. 2017 yılı eğitim planımızda günümüzün önemli sorunları arasında yer alan yöneticiler ve personel için kriz yönetimi ve stresle başa çıkma teknikleri ile öfke kontrolünün işletmeler ile çalışanları için ne kadar önemli olduğunu ve günlük yaşantımızda ne denli etkisi olduğunu göz önünde bulundurarak, bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız. ”dedi.
 
Eğitim Sunumundan sonra Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda personeli topluca akşam yemeği yiyerek, sohbet edip günün yorgunluğunu bir nebze de olsa üzerlerinden attılar.
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.