Ekonomi »

Başkanlar “İstişare” Toplantısında Buluştu

Mersin’de bulunan Oda ve Borsaların İstişare Toplantısı Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et


Mersin’de bulunan Oda ve Borsaların İstişare Toplantısı Silifke Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
 
Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Abdullah Özdemir’in Başkanlığında yapılan toplantının açılış konuşması evsahibi Oda Başkanı Nurettin Kaynar yaptı.
 
Toplantıya Mersin TSO Başkanı Şerafettin Aşut, Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ö.Abdullah Özdemir, Mersin Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bedii Canatan, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Torunoğlu, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı ve Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak katılarak yöreleri ile ilgili bilgileri yaptıkları konuşmalarda aktardılar.
 
Başkan H.Ruhi Koçak’ta Tarsus Ekonomisi ve Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulmasında şu an gelinen aşama ve Çukurova Bölgesel Havalimanı hakkında bilgi verdi.
 
Toplantı bitiminde Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Ruhi Koçak ve diğer Oda-Borsa Başkanlarına toplantıya günün anısına plaket takdim etti.
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.