Güncel »

Mersin’de silahla yaralama

Mersin'de kendisine verilen parayı borsada kaybettiği ileri sürülen kişi silahla vurularak yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Adana'da yaşayan Adem A, Mehmet H. ve Abuzer Y, yaklaşık 200 bin liralarını borsada değerlendirmesi için Mersin'de yaşayan Servet T'ye verdi.
 
İddiaya göre, Servet T, bir süre sonra üç kişiyi arayarak parayı borsada kaybettiğini söyledi. Konuyu görüşmek için Mersin'e gelen 3 kişi, merkez Akdeniz ilçesi Kültür Mahallesi'nde görüştükleri Servet T. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Adem A, yanında getirdiği silahla Servet T'yi sırt ve bacağından yaraladı.Bu sırada olay yeri yakınlarında olan Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
 
Zanlı Adem A, Emniyet Müdürlüğüne getirildiği sırada, gazetecilerin "neden vurdun?" sorusuna "hak etti" diye cevap verdi.Ambulansla Mersin Şehir Hastanesine kaldırılan Servet T'nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 
Şüpheli 3 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.
 

Kaynak: Tarsus Objektif

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.