Ekonomi »

Vali Su, OSB’de

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Vali Ali İhsan Su’nun başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin-Tarsus OSB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin-Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri de hazır bulundu. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.
 
Vali Su, Organize Sanayi Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
 
Müteşebbis Heyet Toplantısının ardından OSB’nde incelemelerde bulunan Vali Ali İhsan Su, ilk olarak Teknopanel isimli panel ve çelik konstrüksiyon imalat fabrikasını gezdi. Fabrikada üretimi yapılan çatı ve cephe sandviç panelleri, ısı yalıtım ve trapez levha ürünlerini inceleyen Vali Su, Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci’den fabrika ve üretim bandı ile ilgili bilgi aldı.
 
OSB’deki incelemelerini MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek sürdüren Vali Ali İhsan Su, okul binasını ve atölyeleri gezerek okulda bulunan yaz kampı öğrencileriyle de bir araya geldi. Geleceklerini nasıl planlamaları gerektiği konusunda öğrencilere öğütler veren Vali Su, onlarla yakından ilgilendi.
 
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.