Spor »

8. Tarsus CUP Uluslar arası Tenis Turnuvası Yarın Başlıyor

8. TARSUS CUP - ITF FUTURE 15 bin Dolar ödüllü Uluslar arası Erkekler Tenis Turnuvası 5 Ağustos Cumartesi günü (yarın) başlıyor.


@mersinhaber 'i takip et



13 Ağustos 2017 tarihine kadar sürecek olan turnuva Tarsus Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşecek.
 Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Sebahattin Yıldırım, “Bu yıl 8’ncisini düzenlediğimiz  TARSUS CUP - ITF FUTURE 15 bin Dolar ödüllü Uluslar arası Erkekler Tenis Turnuvası 5 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Temel amacımız Tarsuslu gençlerin, sporcuların dünya tenisçileriyle tanışması, onlarla zaman geçirmesi ve model olmasıdır. Tarsus, Mersin ve Adana tenis kulüpleri alt yapı sporcuları ve üyelerinin de geçen sene olduğu gibi turnuva boyunca bizimle birlikte olmalarını amaçlıyoruz.” Dedi.
Başkan Sebahattin Yıldırım, bu yıl 8’ncisini düzenledikleri 15 bin $ ödüllü uluslararası erkekler tenis turnuvasını izlemeye tüm tenisseverleri bekliyoruz.” Şeklinde sözlerini tamamladı.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.