Sürpriz yumurtadan çıkan boncuk 4 yaşındaki çocuğun burnuna kaçtı

Tarsus’ta, dışı çikolata olan yumurtanın içinde bulunan yap-boz parçası boncuk, oyun oynarken 4 yaşındaki çocuğun burnuna kaçtı. Boncuk, operasyonla burundan çıkartıldı.


@mersinhaber 'i takip et
4 yaşındaki P.E.B., babası O. B.’den, dışı çikolata olan ve içerisinde yap-boz oyuncaklar olan sürpriz yumurtalardan almasını istedi.
 
Markete giden baba, küçük oğlunun isteğini yerine getirdi. Aldığı çikolata kaplı oyuncağı ile oldukça mutlu olan minik P., önce çikolatasını yediği oyuncağı ile oynamaya başladı.
 
Yap-boz şeklindeki oyuncağını, yumurtanın içinde bulunan kurulum planına göre kurmaya çalışan P.’nin burnuna, tam olarak bilinmeyen bir şekilde oyuncağın parçası olan mavi boncuk kaçtı.
 
Bir anda ağlamaya başlayan P.’nin yanına gelen anne babası, durumu anlayınca hemen, Tarsus Özel Ortadoğu Hastanesi acil servisine başvurdular.
 
Burada Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Can Özkardeş tarafından muayene edilen ve ardından küçük bir operasyon yapılan minik P’nin burnunun içinden boncuk çıkartıldı.
 
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Opr. Dr. Mehmet Can Özkardeş, aileleri bu tip durumlara karşı uyararak, “Küçük yaştaki çocuklarımızı sürekli gözlem altında tutmamız gerekiyor. oyun oynarken farkında olmadan kendilerine zarar verebilecek davranışlar sergileyebiliyorlar. Aileler bu veya benzeri bir durumla karşı karşıya kaldıklarında hemen uzman hekimlere muhakkak başvursunlar” dedi.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.