Adana »

Pozantı’ya şehit ateşi düştü

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde dün gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi 25 yaşındaki Erhan Konuk'un Adana'nın Pozantı İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre, Pozantı İlçe Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal ve İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Kılıç, annesi Nuray Konuk'a oğlunun şehitlik haberini verdi.

Şehit polis memuru Erhan Konuk'un kamyon sürücülüğü yapan babası Fehmi Konuk ise acı haberi Afyonkarahisar yolunda aldı. Fehmi Konuk, buradan yanındaki muavini yardımı ile Adana'ya dönüşe geçti. Şehit Erhan Konuk'un sözlü olduğu Kurban Bayramı'nda ise izinli gelip nişan yapmak için hazırlık yaptığı belirtildi.


Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, şehit haberini verirken hayatının en zor anını yaşadığını söyledi. Tengir, "Bugün sabaha karşı meslek hayatımın en zor anlarından birini yaşadım. Ailemize bu haberi vermek çok zor oldu. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

Şehidin cenazesi pazar günü yapılan törenle toprağa verildi.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.