Ekonomi »

Mersin'de Aksıfat Grup Mahalleri İçmesuyu Sorunu Çözülüyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MESKİ), Erdemli ve Silifke İlçesi Aksıfat grup mahallelerinin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturuyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
MESKİ Genel Müdürlüğü, Erdemli ve Silifke İlçesi’nin 48 mahallesinin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturacak çalışmalarına tüm hızla devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında; 2 bin 769 metre terfi hattı ve 9 bin 679 metre isale hattı döşenirken, 2 adet 100 metreküp toplama deposu, 3 adet derin kuyu terfi merkezi, 1 adet 3 gruplu terfi merkezi, 17 adet tahliye, 17 adet vantuz, 1 adet basınç kırıcı vana odası ve 1 adet branşman odası inşa ediliyor.
 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 7 milyon 777 bin TL'ye mal olacak çalışmaların 2017 yılı sonu itibariyle tamamlanmasının öngörüldüğünü, söz konusu çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte Erdemli ve Silifke İlçesi’nin 48 mahallesinin sağlıklı ve yeterli içmesuyuna kavuşmuş olacağını kaydetti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.