Spor »

Tarsus idmanyurdu “3. Etap” çalışmalarına başladı

TARSUS İdmanyurdu, iki günlük hafta sonu tatilinin ardından Nevşehir Avanos’ta tekrar toplanarak 3. etap kamp çalışmalarına başladı.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Geçtiğimiz hafta Kayseri U-21 takımıyla yaptığı hazırlık maçını 2-1 kazandıktan sonra Cumartesi ve Pazar izinli olan oyuncular, Nevşehir’de dün toplanarak yeniden sahaya indiler.
 
Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğini kaydederek, ay sonunda başlayacak sezon öncesinde takımın en hazır şekilde lige start vereceğine inandığını ifade etti.
 
Nevşehir’in hem ulaşım açısından hem de tesisler açısından kamp için tercih edilen bir nokta olduğunun altını çizen Başkan Önder Ege, “Burada hazırlık maçı yapacak takım bulma şansımızda çok. 3. etap bitince takım şehre dönecek ve sezon başlayana kadar çalışmalarını burada sürdürecek” diye konuştu.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.