Kültür Sanat » Tarsus »

Tarsus Yaz Şenlikleri, Son Hızıyla Devam Ediyor

Tarsus Yaz Şenlikleri'nde Bülent Serttaş Sevenleriyle Buluşacak


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediyesinin  “Yaz Şenlikleri” etkinliğinin 5’ncisi 10 Ağustos Perşembe günü saat: 20:30’da Şehitishak Mahallesinde yapılacak.


Yaz etkinlikleri daha önce Ferahim Şalvuz, Yarbay Şemsettin,  Yeşil ve Kırklarsırtı Mahalleleri ile Çamlıyayla'da gerçekleştirilmişti. 5’ncisi düzenlenecek etkinlikte Sanatçı Bülent Serttaş sahne alacak.

Tüm Tarsusluları Şehitishak Mahallesindeki etkinliğe davet eden Belediye Başkanı Şevket Can, “Biz hep şunu söyledik; işimiz sadece yol yapmak park yapmak değil, işimiz aynı zamanda huzur dedik. Bu amaçla sosyal etkinlikleri çok değerli buluyorum. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimize etki yapacağını inanıyorum. Tüm Tarsus’lu hemşerilerimi Perşembe günkü etkinlikte Şehitishak mahallemize bekliyorum” dedi.
Sempatik sanatçı Bülent Serttaş'ın sahne alacağı program Şehitishak Mahallesi Belediye Ekmek Fabrikası yanında gerçekleştirilecek.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.