Spor »

8. Tarsus CUP Uluslar arası Tenis Turnuvası Tanıtım Kokteyli verildi

Tarsus Tenis Kulübü’nün düzenlediği 8. Tarsus CUP - ITF FUTURE 15 bin Dolar ödüllü Uluslar arası Erkekler Tenis Turnuvası’nın tanıtım kokteyl ve toplantısı yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Tenis Kulübü’nün düzenlediği 8. Tarsus CUP - ITF FUTURE 15 bin Dolar ödüllü Uluslar arası Erkekler Tenis Turnuvası’nın tanıtım kokteyl ve toplantısı yapıldı.


5 Ağustos Cumartesi günü başlayan ve 13 Ağustos 2017 tarihine kadar sürecek olan turnuva Tarsus Tenis Kulübü kortlarında gerçekleşiyor.


Toplantıda Turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Sebahattin Yıldırım, “Bu yıl 8’ncisini düzenlediğimiz TARSUS CUP - ITF FUTURE 15 bin Dolar ödüllü Uluslar arası Erkekler Tenis Turnuvasına ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Tarsus CUP 15 bin dolar ödüllü uluslar arası erkekler tenis turnuvası 25 ülkeden 50 profesyonel tenisçinin katılımıyla yapılmaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri eleme maçlarıyla başlayan turnuva yarından itibaren hafta boyunca ana tablo maçlarıyla devam edecektirtir. Yarı final ve çiftler finali 12 Ağustos Cumartesi oynanacak ve final maçı da 13 Ağustos Pazar günü yapılacaktır. Temel amacımız Tarsuslu gençlerin, sporcuların dünya tenisçileriyle tanışması, onlarla zaman geçirmesi ve model olmasıdır. Tarsus, Mersin ve Adana tenis kulüpleri alt yapı sporcuları ve üyelerinin de geçen sene olduğu gibi turnuva boyunca bizimle birlikte olmalarını amaçlıyoruz” dedi.


Tarsus, Mersin ve tüm Çukurova bölgesindeki tenis severleri uluslar arası turnuvaya davet eden Başkan Sebahattin Yıldırım, turnuvaya katkı veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Kaymakamlığı ve Tarsus Belediyesi başta olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür etti.
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.