Tarsus »

Mersin'de 8 Aylık Hamile Kadının Bulunduğu Aracın Üzerine Ağaç Devrildi

MERSİN’in Tarsus ilçesinde içerisinde 8 aylık hamile bir kadının bulunduğu aracın üzerine ağaç devrildi. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.


@mersinhaber 'i takip et
Olay Tarsus kent merkezinde bulunan eski Adliye binası önünde yaşandı. Kaldırım yenileme çalışması yapan Mersin Büyükşehir Belediye ekiplerinin çalışmaları sürdüğü esnada, kökünde çürüme olduğu gözlenen ağaç, Atatürk Caddesi ile Alpaslan Türkeş Bulvarının kesiştiği noktada seyir halindeki iki aracın üzerine devrildi.
 
Ağacın üzerine devrildiği Kadir H.’nin kullandığı 33 DGM 45 plakalı aracın içinde bulunan ve 8 aylık hamile olduğu öğrenilen Aslıhan H. arka tarafı tamamen ezilen araç içinde yaşadığı korku nedeniyle fenalaştı. Hamile kadın olay yerine çağrılan Ambulansla Hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
 
Yine seyir halinde olan H.S.’nin kullandığı 01 DL 121 plakalı araca da maddi hasar veren ağaç, ekiplerin çalışmasıyla yoldan kaldırıldı.
 
Olay esnasında geçici olarak trafik akışında aksama yaşandı.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.