Tarsus » Eğitim »

Tarsus MEM’den “Hayatı Kodla, Çağı Atla” Projesi

“Hayatı Kodla, Çağı Atla” adlı öğretmenlere kodlama eğitimi içeren ve destek almaya hak kazanan projenin sözleşmesi imzalandı.


@mersinhaber 'i takip et
ÇUKUROVA Kalkınma Ajansı 2017 Teknik Destek Programı kapsamında Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hazırladığı “Hayatı Kodla, Çağı Atla” adlı öğretmenlere kodlama eğitimi içeren ve destek almaya hak kazanan projenin sözleşmesi imzalandı.
 
Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KALAYCI ve ÇKA Genel Sekreteri Dr. Lütfi ALTUNSU tarafından imzalanan sözleşme Adana’da imzalandı.
 
Gelişmelere ayak uydurmak, değişen dünyaya göre çocukları yetiştirebilmek adına, geleceğin dili olan kodlama becerisine büyük önem verdiğini belirten KALAYCI, “2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında gerçekleştirilecek eğitimle öğretmenlerimizin teknolojik becerilerinin artırılmasını ve Tarsus’ta eğitime yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.