Tarsus » Spor »

Yenilenen Yıldırımspor Sahaya İndi

SPOR


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Amatör Büyükler Ligi’nin iddialı ekiplerinden Yıldırımspor, 2017-2018 futbol sezonu hazırlıkları için top başı yaptı.
 
Tarsus Yıldırımspor  Onursal Başkanı Niyazi  Oksal, Kulüp Başkanı Sadık Kapdıkaçdı, Genel  Kaptan Mehmet  Ertanıroğlu, Teknik ekip, oyuncular ile  Tarsus idmanyundu  Eski  Kulüp Başkanı  İsmail Akdağcık, Tarsus İdmanyurdu Eski As Başkanı  Fatih Yıldırım, Tarsus
idmanyurdu Eski Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Podak ve spor camiasından isimlerin katıldığı açılışta kurban kesilip dua edildi.
 
Kırklar Stadı’nda biraraya gelen Sarı-Siyahlı ekip oyuncuları , Teknik Direktör Murat  Üçaş yönetiminde  sezonun ilk çalışmasını  yaptı.
 
Tarsus Yıldırımspor Başkanı Sadık Kapdıkaçdı, yeni bir yönetim, yeni bir kadro  ile Mersin Amatör Büyükler Ligi’nin 2017-2018 futbol sezonuna şampiyonluk parolası ile  sezon hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.
 
Yeni sezon hazırlıklarını program dahilinde devam edeceklerini ve sezona  en iyi şekilde  hazırlanmak istediklerini  kaydeden Başkan Kapdıkaçdı, yeni bir ekip olmalarına rağmen oyuncularının birbirini tanıdığını ve birlikte  top oynayan isimlerden oluşması nedeniyle
uyum sürecini kısa sürede  atlatacaklarını düşündüklerini  ifade etti.
 
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.