Tarsus »

Yaz Şenlikleri’nde Alper Güneş Ve Soner Sarıkabadayı Sahne Alacak

Tarsus Belediyesi tarafından Yaz dönemi içerisinde hemen hemen her hafta yapılan ‘Yaz Şenlikleri’  23 Ağustos Çarşamba günü Anıt Mahalle’sinde gerçekleştirilecek.


@mersinhaber 'i takip et

Halk konserleri eşliğinde düzenledikleri ‘Yaz Şenlikleri’ ile birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiklerini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bu etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelip sevinçlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

Yaz döneminde bir çok mahallede Yaz Şenliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Can, Anıt Mahallesi’nde düzenlenecek olan Alper Güneş ve Soner Sarıkabadayı konserinde Tarsuslularla gönülleri birleştirmeye devam edeceklerini ifade etti.6’ncisini düzenledikleri  ‘Yaz Şenlikleri’ne bütün Tarsusluların davetli olduğunu belirten Başkan Can, “23 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 20.30’da Anıt Mahallesinde Turgut İçgören Okulu yanındaki Alper Güneş ve Soner Sarıkabadayı konserimize bütün vatandaşlarımız davetlidir” şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.