Anamur »

Başkan Türe Anadolu Günleri, Kültür ve Sanat Festivaline Katıldı

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ekibi ile birlikte Etimesgut Belediyesi’nin düzenlediği 14. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivaline katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Farklı Kültürlerden gelen ekiplerin yer aldığı festivalde Anamur Belediye Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi, konservatuvar sanatçıları ve Anamur Yerel Sanatçısı Ali Koyu sahne aldı. Gösteri sonrası Belediye Başkanı Mehmet Türe, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e Anamur muzu,  yöresel samsıra, cezerye, zeytin ve zeytinyağından oluşan hediye paketini takdim etti. 

Festival sonrası Mersin Kültür ve Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Arzu Kılıç Onurdağ, Başkan Türe ve ekibine programa katılmalarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Başkan Mehmet Türe, Etimesgut Belediyesini festivalden dolayı tebrik ederken Festivalde Anamur’u temsil etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
 
 
 
 
 
 
 



Eklenme Tarihi:
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.