Süt Üreticileri Medical’le Anlaşma Yaptı

Tarsus Süt Üreticileri Birliği üyelerinin hayvancılık desteklemeleri almalarının yanı sıra, onların günlük hayatta sağlıklı bir yaşam sürmeleri için de Özel Tarsus Medical Park Hastanesi’yle indirim anlaşması imzaladı.


@mersinhaber 'i takip et
Konuya ilişkin olarak Süt Üreticileri Birliği’nden yapılan açıklamada, “Birlik Üyesi Üreticilerimize, çalışanlarına ve birinci derece yakınlarını kapsayan çerçeve ile üreticilerimizin ve yakınlarının sağlık hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmaları için protokol imzalanmıştır.
Tarsus Süt Üreticileri Birliği Yönetimi olarak Özel Tarsus Medical Park  Hastanesi Genel Müdürü ile yaptıkları anlaşma gereği, muayene, ayakta(teknik ve tedavi hizmetleri), yatarak(ameliyat/medikal tedavi) %10 indirimli olarak faydalanabilecekler.
Sağlığımız için düzenli olarak her yıl sağlık kontrollerimizi ihmal etmemeliyiz. Üreticilerimize Süt Birliğimiz olarak her alanda katkı sağlamaya her zaman gayret göstermekteyiz” denildi.
 
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.