Kalbi Duran Asker, 3 Günlük Yaşam Savaşını Kaybetti

İZİNLİ olarak geldiği memleketi Mersin’in Tarsus İlçesinde, özel bir hastanede burun ameliyatı olan ve ameliyat sonrası alındığı serviste kalbi durduktan sonra yeniden hayata döndürülen asker, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.


@mersinhaber 'i takip et
Alınan bilgiye göre Hakkari Çukurca'da vatani görevini yapan 24 yaşındaki Ali Gencel, burnunda bulunan et parçasının alınması için 19 Ağustos Cumartesi günü ameliyat masasına yattı.
 
Ameliyat sonrası servise alınan Ali Gencel’in, bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle kalbi durdu. Yakınlarının çığlıklarıyla birlikte hastane personeli ve doktorların müdahalesi neticesinde Ali Gencel’in kalbi yeniden çalıştırıldı ve ardından yoğun bakıma alındı.
 
Durumu ağırlaşan ve özel hastanedeki imkanların yetersiz olması gerekçesiyle Adana Yüreğir Başkent Hastanesi’ne sevk edilen Ali Gencel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 
Evli olan Gencel’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Soruşturma sürüyor.
 
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.