Çamlıyayla »

Çamlıyayla Su’suz Kaldı, Halk Kocamaz’dan Yardım İ̇stedi̇

Çamlıyayla İlçesi,  Belçınar Mahallesine bağlı Ulumeres’te yaklaşık 1 haftadır su sıkıntısı yaşanıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Gündem Gazetesinin yaptığı haberde, Konu hakkında şikayetlerini dile getiren mahalle sakinlerine su gelecek denilse de her hangi bir çalışmanın olmayışı krizi büyütüyor.

Hizmet noktasına ulaşarak sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar ile dün yapılan toplantıda yatırım gelecek diye konuşan yetkililer sorunun kaynağını yine çözemediler.

Çamlıyayla Belediye Başkanı, Çamlıyayla Kaymakamı ve Çamlıyayla  Jandarma Karakol komutanıyla birlikte Meski yetkililerin de katıldığı toplantıda konuşan vatandaşlar ” Oyalanmak değil, sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz.”dediler.

Başkan Kocamaz’ın verilen sözlerden haberi olmadığını düşündüklerini de ifade eden mahalle sakinleri , Mersin Büyükşehir Belediye Başkanına da seslendi ” Geçen senede böyle bir sorun meydana gelmiş ve  haftalarca su sorunu yaşamıştık. Taki başkanımıza direk ulaşıp derdimizi anlatana kadar.Burada birileri söz veriyor ama  çözüm üretilmiyor. Başkanımız Kocamaz’dan rica ediyoruz Çamlıyayla Ulumeres’te 1 haftadır suyumuz yok”dediler.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.