Çamlıyayla »

Çamlıyayla'da "Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele" Toplantısı

Mersin Çamlıyayla İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün katkıları ile 24 Ağustos 2017 günü Sarıkavak Mahallesinde "Akdeniz Meyve Sineği ile Mücadele" konulu bilgilendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
                Mersin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Mersin Ziraat Mühendisleri Odası, Çamlıyayla Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Sarıkavak Tarım Kredi Kooperatifi iş birliği ile ilçeye bağlı Sarıkavak Mahallesi (köyü)'nde  gerçekleştirilen toplantıya, Çukurova Üniversitesi Bitki Koruma Bölümünden Prof. Dr. Serdar SATAR, Mersin Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Kemal Karaoğlu, Ziraat Mühendisi Dr. Kubilay Derin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ramazan Yıldız, Çamlıyayla İlçe Ziraat Odası Başkanı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarım Daire Başkanı, Mersin Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birliği Müdürü ve Personelleri ile köy muhtarları ile çok sayıda çiftçi katılım sağladı.
 
                İlçeye bağlı köylerden çok sayıda çiftçinin katıldığı toplantıda, "Akdeniz Meyve Sineği" ile mücadelede yeni teknikler üzerine görüş alışverişinde bulunularak, yöntemler hakkında bilgiler anlatıldı.
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.