Son Dakika, Çağlayan Adliyesinde 2 Aile Arasında Çatışma Çıktı!

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayının önünde silah sesleri duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İstanbul Çağlayan Adliyesinde çatışma çıktı, çok sayıda ekip olay yerinde..

Edinilen bilgilere göre, Çağlayan Adliyesi bahçesinde bulunan, Kafeteryada 2 gurup arasında iddiaya göre uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışma çıktı. Yine ilk bilgilere göre çıkan çatışmada 1 kişi yaralandı. Olaya ilişkin 7 kişi gözaltına alındı. Yaralı 1 kişi  olay yerine çağırlan sağlık ekipleri tarafından sağlık birimlerine taşınıyor.

Olay iki gurup arasındaki süren davadan ötürü çıktığı bilgisi bulunuyor. Polis olay yerinde geniş güvenlik çemberi oluşturdu.

Adliyede bulunan çok sayıda vatandaş silah seslerinin duyulmasıyla korku ve panikle kendini yere attı. 

Yaşanan olaya Adliye civarında güvenlik tedbiri alan,  polis ve çevik kuvvet müdehale ederken ayrıca gurupların dağılması için Polis havaya ateş açtı. Arbede ve kavganın kısmen Adliye bahçesinde devam ettiği guruplardan gözaltıların devam ettiği kaydedildi.

İddiaya göre Çıkan Olayın Geçmişinde ise;
"15 Eylül'de de iki suç örgütü üyeleri adliye koridorlarında tekme tokat kavga etmişlerdi. Sedat Şahin, kardeşinin ölümünden Burhanettin Saral'ı sorumlu tutmuştu."
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.