Gülnar »

Avcıların Sorunları Dinlendi

Mersin Milli Parklar Şube Müdürü Ahmet Çörtük ,Gülnar Avcılar Derneği Başkanı Eylül Karabıyık Gülnar'da avcılarla buluştu.


@mersinhaber 'i takip et
Şube Müdürü Çörtük yaptığı açıklamada; Mersin İlimiz genelinde 6500 Yasal avcımız var. Bunlardan 5900 adeti aktif avcı,Pul satışı olarak Türkiye genelinde öndeyiz.Yılda yaklaşık 4 Bin adet pul satıyoruz.Avcılarımıza yönelik kurslarımız mevcut,ihtiyaç halinde sürekli kurslar açıyoruz.Av bis konusunda sistem yeni yeni uygulanıyor.Birçok eksikliğimiz vardır.Bizler sizlerin yanındayız.Sizlerden ricamız,Belgesiz avlanmayın,avlananları bizlere bildirin.Sizler kurala uydukça bizler her zaman sizlerin yanındayız,yanınızda olacağız dedi. Gülnar Avcılar Derneği Başkanı Eylül Karabıyık konuşmasında;Gülnar İlçemizde yaklaşık 100 Yasal Avcılarımızla sorunları anlatmak ve çözüm üretmek için Milli Parklar Şube Müdürümüzle birlikte olduk.Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederim dedi.

Kaynak: Gülnar City

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.