Anamur »

Anamur'da Yine Elektrik, Yine Yangın

Mersin´in Anamur İlçesi Malaklar Mahallesinde açık alanda yangın çıktı.


@mersinhaber 'i takip et
Haber: Mithat ÜNAL/AEKSPRES
Mersin´in Anamur İlçesi  Malaklar Mahallesinde açık alanda yangın çıktı. Seraların zarar gördüğü yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

Dün öğle saatlerinde sazlık alanda çıkan yangında içerisinde 2 dönüm muz serasının da zarar gördüğü yangında sazlık alanında bulunduğu 4 dönümlük alan yandı. Yangının, yüksek gerilim hatlarının birbirine çarpması sonucu çıkan kıvılcımlardan meydana geldiği kaydedildi.  Mahalle sakinleri yangının elektrik tellerinin bir birine çarpması sonucu çıktığını söyleyerek. “ Ortalık yanıyor. Cereyan telinden ateş aldı. Biz önüne toprak atarak büyümesini önledik. Sonra itfaiye müdahale ederek yangını kontrol altına aldılar.” Dedi.  Yaklaşık iki saat süren yangın Mersin Büyüşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Anamur Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile Anamur Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arozözlerin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.