Kültür Sanat » Anamur »

Polis Spor´da Şiddete Hayır Broşürü Dağıttı

Anamur ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği sporda şiddeti önlemek amacıyla şehir stadında broşür dağıttı.


@mersinhaber 'i takip et
Anamur ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği sporda şiddeti önlemek amacıyla şehir stadında broşür dağıttı.Polisler, vatandaşın daha duyarlı hale gelmesi amacıyla hazırlamış oldukları broşürleri, 2017-2018 futbol sezonunun başlamasıyla Pazar günü oynanan Anamur Belediye ile Silifke Belediye maçında seyircilere dağıttı. Maçlarda güvenli ortamı sağlamak, sporda şiddeti önlemek ve polis halk ilişkisini güçlendirmek amacı ile dağıtılan broşürde, sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair 6222 Sayılı Kanun hakkında seyircilerin bilinçlenmesine katkı sağlamanın da hedeflendiği kaydedildi. Anamur Belediye Spor ve Anamur Muz Spora Ligde başarılı bir sezon geçirme dileğinin de bulunduğu broşür taraftarlar tarafından ilgi ve beğeni ile okundu.

Kaynak: aekspres

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.