Tarsus » Ekonomi »

Tarsus'taki Esnaflar Yüksek Gelen Elektrik Faturalarını Protesto Etti

Mersin'in Tarsus ilçesinde esnaf Enerji SA Toroslar Dağıtım A.Ş.'nin binası önünde toplanarak, yüksek gelen faturaları protesto ettiler.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
İlçe'de esnaflık yaptıklarını belirten gurup, iş yerlerinde tüketimin normal seviyelerde olmasına rağmen yüksek elektrik faturalarıyla karşı karşıya kaldıklarını, harcama oranlarının düşük olmasına rağmen dağtım, kaçak kayıp vs.. gibi kalemlerle faturalarının ödenemeyecek seviyede arttığını dile getirerek dağıtım şirketi "Enerji SA'yı ve Faturaları" protesto ettiler.
 
Merkezde Bulunan Diğer Abonelerde Sıkıntılarını Paylaştı
Tarsus çarşı merkezi Yarenlik Alanı civarında bulunan Enerji SA Toroslar Dağıtım AŞ.'nin işletme binası önünde açıklamalarda bulunan mağdur olduklarını ifade eden esnaf gurubu, basın mensuplarına açıklama yaptıkları esnada yoldan geçen vatandaşlar da, "Bizim de çok yüksek geliyor" diyerek yüksek faturalardan şikayetçi olduğunu ifade etti.
 
Gurup yaptığı açıklamalarda, "Biz küçük esnaflarız, ciddi anlamda faturalarımızdan rahatsızız. Harcadığımız elektriğin çok üzerinde faturalarımız geliyor. Bu nedenden dolayı buradayız ve buna artık bir son vermeleri için ne yapmamız gerektiğini işin doğrusu bilmiyoruz. Buralara geldik ama bir türlü derdimize çare olan yok." diyerek şikayetlerine devam ettiler.  Görüntüleri İzlemek İçin Tıklayınız.
 
 
 
 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.