Tarsus » Eğitim »

Kalaycı, Okul Ziyaretlerinde Öğrencilerle Tek Tek İlgileniyor

Okul sınıflarını tek tek gezerek öğrencilerle sohbet eden Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus’un Namık Kemal İlkokulunu ziyareti sırasında yetiştirilen insanların vatana-millete adanmışlık duygularıyla hareket etmesi gerektiğini belirterek eğitimin yeri ve önemini vurgulayan Kalaycı, “Gençlerimizin, ideallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmesini, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına saygılı, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş temiz bir nesiller yetişmesini ümit ediyorum ve yeni Eğitim-Öğretim hayatınızda başarılar diliyorum” sözlerini ifade etti. Öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim hayatında başarılar dileyen Kalaycı, öğrencilerle fotoğraf çektirerek ziyaretini sonlandı.

Kaynak: Tarsus Objektif

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.