Siyaset »

Vahap Seçer Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23 ve 24. dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer, ziyaretlerini sürdürüyor.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Eski Milletvekili Vahap Seçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşların her derdini dinleyen muhtarlara bir dizi ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.
 
Tarsus’ta Gaziler Mahallesi muhtarı Emircan Aksan, YeniMahalle muhtarı Kenan Pehlivancık ve Kırklarsırtı Mahallesi muhtarı Mehmet Cülük'ü ziyaret eden Seçer mahallelerde yaşayan vatandaşların ve şehrin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldığının altını çizerek konu hakkındaki önerilerini paylaştığını söyledi.
 
Akdeniz ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Yenimahalle Muhtarı Habib Aksın, Mesudiye Mahalle Muhtarı Osman Kütük, Mahmudiye Mahalle Muhtarı Fahri Kuşçu’yu ziyaret ettiğini anlatan Seçer muhtarlarla şehrin geleceğini konuştuklarını kaydetti.
 
Son olarak bir ev toplantısına katılan 23 ve 24. dönem Mersin Milletvekili Vahap Seçer konuşmasında, “kadının olmadığı hiç bir mücadelenin başarılı olamayacağının altını çizerek şunları söyledi;
”Adil ve özgür yarınları birlikte kuracağımız, partimize emek ve gönül veren dostlarımızla ülkemizin ve şehrimizin gündemi, geleceği üzerine güzel bir sohbet gerçekleştirdik”, dedi.

Kaynak: Tarsus Objektif
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.