Tarsus » Ekonomi »

TSO’nun Eğitime Katkıları Devam Ediyor

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilçedeki çeşitli okullarda eğitim ve öğretim gören 700 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.


@mersinhaber 'i takip et


Hazırlanan kırtasiye paketleri  Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Kıraç ve Meclis üyeleriyle öğrencilerin katılımıyla Oda binası önünde sembolik olarak 50 öğrenciye yapılırken, diğer öğrencilerin paketleri okullarında dağıtılacak.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak yaptığı konuşmada, “Her eğitim ve öğretim döneminde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) olarak Tarsus'ta ilk ve orta öğretim seviyesinde öğrenim gören öğrencilere Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği iş birliğinde yardıma muhtaç öğrencilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kırtasiye malzemesi yardımında bulunuyoruz. Öğrencilerimizden istediğimiz çok çalışmaları ve başarılı olmalarıdır.
Bu vesileyle topluma faydalı bireyler olmalarına katkı sağlamaktır ” dedi. 

Kaynak: Yeni Doğuş

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.