Tarsus » Sağlık »

Hastane İçin Yine Tadilat İhalesi

Tarsus Devlet Hastanesinin Bazı Kısımlarının Tadilatı İhalesi Yapılacak


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Devlet Hastanesi’nin genel tadilatının yaptırılacağı ihale yapılacağı kaydedildi. Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP)’ta yayınlanan ilana göre, Tarsus Devlet Hastanesi’nin genel tadilat işlemleri için 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. Maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceği belirtildi.
İlanda hastaneye kurulacak sistemler sıralandı. İhaleyi alacak olan firma tarafından Fotoselli kapılar, Morg Ünitesine yapılacak bölme ve pvc kapılar, AMATEM odasına kapı, Acil Servis Röntgen Odasına Kurşun Kapı, Toplum Ruh Sağlığı Merkezine yapılacak işler ve sundurma yapılması vb. 19 kalemlik iş için ihale ilanı yayınlandı.
İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalandıktan sonra ihalede belirtilen işlerin 180 takvim gününde teslim edilmesi gerekiyor.
Tarsus Devlet Hastanesi Yöneticiliği(Ana Hizmet Binası)’nde 5 Ekim 2017 günü saat 10:00’da yapılacak. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemeyeceğinin de altı çizildi.
 

Kaynak: Tarsus Objektif

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.