Silifke »

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir Muhtarları Dinledi

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Halk Eğitim Merkezi’nde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek şikayet ve talepleri dinledi.


@mersinhaber 'i takip et

Kaymakam Şevket Cinbir mahalle ve köylerde yaşanan sıkıntıları dinledi. Mahalle muhtarlarının kurumu ilgilendiren sorunlarını, yasal çerçevede değerlendirmek ve ivedilikle çözüme kavuşturmak için bir araya gelen topluluk, genel sıkıntıları ve talepleri dile getirdi.

 

Muhtarlar sık sık toplantı yapılmasından memnun olduklarını dile getirirken çok fazla su ve elektrik sorunu yaşadıklarını belirttiler Mahalle muhtarlarının dile getirdiği hususlarla ilgili açıklamalarda bulunan Şevket Cinbir,  “Şikayetçi olduğunuz konuları bize dile getirin çözelim. Eksik ve aksaklıkları bize bildirin. Biz burada gelen talepleri, ilgili birimlerle not alıp tek tek değerlendiriyoruz. Yerine getirilmesi ilgili birimin kendi hizmet politikalarıyla ve imkanlarıyla alakalıdır. Ama can ve mal güvenliğini tehdit eden bir husus tespit edersek biz o zaman belediyeye “Bunu yapın” deriz. Örneğin öğrenci taşınan yollara öncelik verilmesi gerekmektedir”dedi.

Haber - Kaynak: Silifke Gündem

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.