Silifke »

Günlük Hava Durumu Silifke

Silifke Günlük Hava Durumu; (30 Eylül Cumartesi, 01 Ekim Pazar, 02 Ekim Pazartesi, 03 Ekim Salı, 04 Ekim Çarşamba) için değerler


@mersinhaber 'i takip et
Resmi kaynaklardan alınan Silifke Günlük Hava Durumu, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet sayfasında yayınlanan tahminlerde 30 Eylül Cumartesi gününden itibaren gün gün önümüzdeki 5 günün Meteorolojik verileri yer alıyor

Silifke Hava Durumu

Silifke 30 Eylül Cumartesi Hava Durumu:
Gökyüzü Mevzi Sağanak Yağışlı olacak , sıcaklık değerleri en düşük 20, en yüksek ise 28 derece, nem oranı en düşük %61, en yüksek ise %82, rüzgar ise 9 km/sa düzeyinde olacak.

Silifke 01 Ekim Pazar Hava Durumu:
Gökyüzü Mevzi Sağanak Yağışlı olacak , sıcaklık değerleri en düşük 19, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %50, en yüksek ise %84, rüzgar ise 18 km/sa düzeyinde olacak.

Silifke 02 Ekim Pazartesi Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 19, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %50, en yüksek ise %88, rüzgar ise 11 km/sa düzeyinde olacak.

Silifke 03 Ekim Salı Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 19, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %42, en yüksek ise %71, rüzgar ise 10 km/sa düzeyinde olacak.

Silifke 04 Ekim Çarşamba Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 20, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %37, en yüksek ise %76, rüzgar ise 11 km/sa düzeyinde olacak.


Diğer detaylar ve anlık Hava Durumu verilerine Mersin Haber Hava Durumu bölümünden erişebilirsiniz.
Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.