Gülnar »

Gülnar Hava Durumu

Gülnar (01 Ekim Pazar, 02 Ekim Pazartesi, 03 Ekim Salı, 04 Ekim Çarşamba, 05 Ekim Perşembe) günleri Hava Durumu;


@mersinhaber 'i takip et
Resmi kaynaklardan alınan Gülnar Günlük Hava Durumu;
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından resmi internet sayfasında yayınlanan tahminlerde 01 Ekim Pazar gününden itibaren gün gün önümüzdeki 5 günün Meteorolojik verileri yer alıyor

Gülnar Hava Durumu

Gülnar 01 Ekim Pazar Hava Durumu:
Gökyüzü Mevzi Sağanak Yağışlı olacak , sıcaklık değerleri en düşük 12, en yüksek ise 23 derece, nem oranı en düşük %50, en yüksek ise %83, rüzgar ise 17 km/sa düzeyinde olacak.

Gülnar 02 Ekim Pazartesi Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 12, en yüksek ise 24 derece, nem oranı en düşük %39, en yüksek ise %66, rüzgar ise 11 km/sa düzeyinde olacak.

Gülnar 03 Ekim Salı Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 24 derece, nem oranı en düşük %34, en yüksek ise %58, rüzgar ise 18 km/sa düzeyinde olacak.

Gülnar 04 Ekim Çarşamba Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 24 derece, nem oranı en düşük %34, en yüksek ise %74, rüzgar ise 16 km/sa düzeyinde olacak.

Gülnar 05 Ekim Perşembe Hava Durumu:
Gökyüzü Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 13, en yüksek ise 25 derece, nem oranı en düşük %16, en yüksek ise %26, rüzgar ise 19 km/sa düzeyinde olacak.


Diğer detaylar ve anlık Hava Durumu verilerine Mersin Haber Hava Durumu bölümünden erişebilirsiniz.
Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.