Mut »

Mut Hava Durumu (5 Günlük)

Güncel verilere göre; Mut (02 Ekim Pazartesi, 03 Ekim Salı, 04 Ekim Çarşamba, 05 Ekim Perşembe, 06 Ekim Cuma) günleri Hava Durumu tahminleri.


@mersinhaber 'i takip et
Meteoroloji merkezi tarafından periyodik olarak güncellenen Hava Durumu verileri, ölçüm anındaki tahmini durumlara dayalıdır. Bu sebeple, tahminlerin anlık olarak takip edilmesi ayrıca fayda getirir. Mut Hava Durumu tahminlerini (5 Gün:02 Ekim Pazartesi, 03 Ekim Salı, 04 Ekim Çarşamba, 05 Ekim Perşembe ve 06 Ekim Cuma) sizler için bir araya getirdik.

Mut Hava Durumu

Mut 02 Ekim Pazartesi Hava Durumu:
Hava Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 15, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %25, en yüksek ise %58, rüzgar ise 12 km/sa düzeyinde olacak.

Mut 03 Ekim Salı Hava Durumu:
Hava Parçalı Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %21, en yüksek ise %63, rüzgar ise 12 km/sa düzeyinde olacak.

Mut 04 Ekim Çarşamba Hava Durumu:
Hava Az Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 14, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %13, en yüksek ise %47, rüzgar ise 6 km/sa düzeyinde olacak.

Mut 05 Ekim Perşembe Hava Durumu:
Hava Az Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 12, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %9, en yüksek ise %22, rüzgar ise 12 km/sa düzeyinde olacak.

Mut 06 Ekim Cuma Hava Durumu:
Hava Az Bulutlu olacak , sıcaklık değerleri en düşük 11, en yüksek ise 29 derece, nem oranı en düşük %10, en yüksek ise %38, rüzgar ise 4 km/sa düzeyinde olacak.


Diğer detaylar ve anlık Hava Durumu verilerine Mersin Haber Hava Durumu bölümünden erişebilirsiniz.
Kaynak: Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.