Silifke » Spor »

Medcem Silifke Belediye Spor 3 Puanı Hak Etti

 Pazar günü, kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet için ter döken Medcem Silifke Belediyespor, Akşehir spor'u 4-3 mağlup etmeyi başardı.


@mersinhaber 'i takip et
2017-2018 BAL Ligi sezonunda geçen hafta Anamur spor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Medcem Silifke Belediye spor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde mücadele ettiği Akşehir spor'u  4-3 mağlup etti.
 
Güzel bir hava ve zeminde oynanan maça taraftar gruplarının ve seyircilerin coşkulu tezahüratı damgasını vurdu. İlçe protokolünün de tribünlerden destek verdiği maç, Medcem Silifke Belediyespor'un yüksek  performansı ve yaptığı ataklarla heyacan dolu dakikalar yaşattı. Mehmet Uzun (1), Necati Önal (1) ve Özcan Özdemir (2) attığı goller ile taraftarlardan ve teknik heyetten büyük alkış aldı. Nefes kesen karşılaşma hem saha içinde hem de saha dışında sükunet içerisinde son buldu.
Silifke ilçe emniyet müdürlüğünün almış olduğu yoğun güvenlik önlemi gözden kaçmadı.
Kaynak: Akdeniz Haberler

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.