Siyaset »

Vahap Seçer, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayıyım"

Uzun zamandan bu yana taban çalışması yapıyor


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Haber. Hakan BULUT / Tarsus Akdeniz Gazetesi
CUMHURİYET Halk Partisi’nden (CHP) 23. ve 24. dönem Mersin Milletvekilliği görevini üstlenen ve uzun zamandan bu yana taban çalışmalarını sürdüren Vahap Seçer, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.
 
Vahap Seçer, Tarsus Ziraat Odası Meclis toplantısına katıldı. Tarsus Ziraat Başkanı Ali Ergezer ve Meclis üyeleri tarafından karşılanan Vahap Seçer’e, CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk’te eşlik etti.
 
Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer, “Dünyadaki en büyük 3. ova olan Çukurova’nın kalbinde yer alan Tarsus’ta yılın 12 ayı boyunca farklı ürünleri üretme imkanı var. Bol bol üretmemize rağmen maalesef para kazanma noktasında yaşanan sorunları aşamıyoruz. CHP’nin üzüm ve Karadeniz’de fındık yürüyüşleri başlatması ve çiftçinin sesini duymasını olumlu karşılıyoruz. Bu hareketler bize cesaret verdi” dedi.
 
Daha sonra söz alan CHP eski Mersin Milletvekili Vahap Seçer, konuşmasında hem tarımın içinde bulunduğu durumu değerlendirdi, hem de siyasi gelişmelere değindi.
 
Toplantıda kendisine yöneltilen “2019 seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı mısınız?” sorusu üzerine geniş bir siyasi değerlendirme yapan Seçer, “2014 yerel seçimlerinde CHP olarak Büyükşehir Belediyesi’ni kaybettik. 2019’da ise iki kritik seçim var. CHP olarak çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Ben de 2019 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayıyım. Ve bu konuda taban çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.
 
Hükümetin tarım sektörüne gerektiği şekilde destek olmadığını savunan Vahap Seçer, “Tarımı sadece ekonomik veriler üzerinden değerlendirmek yanlış olur. Tarımı sosyal yönden de değerlendirmek gerekir. Tarım, ülkemizin başına bela olan istihdam konusunda en büyük faydayı sağlayan sektörlerin başında gelmektedir” şeklinde konuştu. 
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.