Güncel »

Alo 140 Terör İhbar Hattı Kamu Spotu Yayınlandı

Terörle Mücadele için “Alo 140 Terör İhbar Hattı” kuruldu.


@mersinhaber 'i takip et
Emniyet Genel Müdürlüğünce, Terörle mücadele çerçevesinde yapılacak ihbarlara ilişkin iş ve işlemlerin gizlilik kuralları içerisinde daha etkin ve hızlı yürütülebilmesi amacıyla mevcut ihbar yollarına ilave olarak 30.10.2015 tarihinde “Alo 140 Terör İhbar Hattı” kuruldu.

Konuya ilişkin Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bir bülten yayınladı, bültende; "Vatandaşlarımızın terörle mücadeleye yönelik duyarlılık ve farkındalıklarının yanı sıra “Alo 140 Terör İhbar Hattı”nın bilinirliliğini arttırmak ve kullanımını daha da etkinleştirmek amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan 42 saniye süreli “Alo 140 Sunucular” ve 45 saniye süreli “Alo 140 Ünlüler” adlı spot filmler Radyo Televizyon Üst Kurulunun 07.09.2017 tarihli ve 2017/35 sayılı toplantısında kamu yararına yönelik spot film olarak kabul edilmiş ve www.rtuk.gov.tr internet adresinde yer alan “Spot Filmler-Kamu Spotu” bölümüne eklenmiştir." denildi.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.