Tarsus » Ekonomi »

Tarsus’a yapılacak dev proje için bir adım daha atıldı

TARSUS Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulum çalışmaları devam ediyor.


@mersinhaber 'i takip et
Projenin en önemli parçasından biri olan Müteşebbis Heyeti'nin kurulumu konusunda Vali Ali İhsan Su başkanlığında Mersin'de toplantı düzenlendi.
 
Toplantıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve ilgili diğer kurumların temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi konusunda yapılan son çalışmalar yapılarak müteşebbis heyetin şeması konusunda görüşler bildirildi. Konuya ilişkin olarak önümüzdeki günlerde bir toplantı yapılacağı öğrenildi.
 
Binlerce kişiye iş imkanı sağlayacak proje konusunda başta Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan olmak üzere, Belediyeler, Valilik ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası uzun zamandan bu yana çalışma yürütüyor.
 
Projenin hayata geçmesi için onlarca firmanın bekleyişi ise devam ediyor.
 

Kaynak: Tarsus Akdeniz

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.