Mezitli » Güncel »

Jandarma, Mezitli Tepeköy'de Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

Jandarma, bazı şahısların uyuşturucu madde satışı yaptkları ve kullandıkları yönünde aldığı bilgi üzerine harekete geçti, yapılan operasyonda (319) adet Extacy uyuşturucu hap , (200) gr Kubar Esrar ve (200) gr. Kenevir Tohumu ele geçirdi.


@mersinhaber 'i takip et
Konuya ilişkin Mersin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce gönderilen bültende;
 
            "Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Mezitli ilçesi Tepeköy mahallesinde bazı şahısların  uyuşturucu madde satışı yaptıkları ve kullandıkları bilgileri elde edilmiştir.
 
 Mersin İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ve Mezitli İlçe J.K.lığı ekipleri tarafından yapılan operasyonda; Tortu mevkiinde bir aracın yanında, (12) şahsın toplu olarak şüpheli hareketlerde bulundukları tespit edilmiştir. Yapılan üst ve araç aramasında bir şüpheliye ait aracın içerisinde (319) adet Extacy uyuşturucu hap , (200) gr Kubar Esrar ve (200) gr. Kenevir Tohumu ele geçirilmiştir.
 
           Olayla ilgili olarak (12) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlemlere başlanmıştır.
          Mersin İl Jandarma Komutanlığı emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunmasına yönelik çalışmalarına kararlılıkla devam etmektedir. "denildi.
 
 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.