Siyaset »

Partililere PE... Dedi

Tarsus Ak Parti kongresi bitti bitmesine de ancak yankıları halen sürmekte.


@mersinhaber 'i takip et
Kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının istifasıyla sarsılan Tarsus Ak Parti yönetiminde sanırız herkes kafasına göre takılmakta.
İlçe kongresinin ardından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar Ak Partilileri birbirine düşürecek cinsten.
Ak Parti yönetiminde olan bir kişinin yapmış olduğu “İbrahim Gül’ü beğenmeyen ya da yetersiz bulan pe….. , ilçe başkanlığı seçiminde karşısında aday olup seçimde karşısında aday olurdu… Yiyorsa…..” paylaşımı kısa sürede Ak Partiye gönül vermiş birçok kesimin tepkisine sebep oldu.
Tepkinin büyümesi üzerine paylaşım kaldırıldı kaldırılmasına da ancak bir kere bu söz söylenmiş oldu.
Şimdi bu konuda Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül ne gibi bir uygulama yapacak merak edilmekte. Bu paylaşımı yapan bir kişinin düşüncesi yüzünden belki yüzlerce ve binlerce Ak Partili, gönül verdiği partisinin yönetiminde böyle bir kişinin bulunmasından oldukça rahatsız durumda.
Hatırlanacağı gibi yine Ak Parti yönetiminde olan bir bayan yönetici daha önce de sahte bir hesap üzerinden yapılan bir paylaşımın ekran görüntüsünü alarak kendi facebook hesabında paylaşmıştı.
Görülüyor ki Tarsus Ak Parti İlçe yönetiminin başı gelişi güzel yapılan sosyal medya paylaşımlarından dolayı bir hayli ağrıyacak.
Her iki paylaşım konusunda da bugüne kadar bir açıklama yapıp kamuoyundan özür dilenmemesi ve paylaşımları yapanlar hakkında bir işlem yapılmaması akıllara soru işaretleri getirirken, İl Başkanlığınca ve Ak Parti Genel Merkezince bu konulara nasıl bir bakış açısı olduğu da ayrıca merak edilmektedir.
 

Kaynak: Tarsus Merhaba Gazetesi

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.